Bursa Yalıbor firması, tek yalıtım uygulaması ile ısı, ses ve yangın sorunlarınıza son verir! Isı yalıtımı yaptırmak, yaşam alanlarımızın konforu açısından büyük önem arz etmektedir. Isı kaybının önüne geçen yalıtım işlemleri, aynı zamanda enerji kaynaklarının da kullanımında büyük ölçüde tasarruf etmenizi sağlar.

Doğru malzeme ve işçilik ile yapılan uygulamalar ile bütçenizi destekler ve enerji tüketimine bağlı giderlerinizi %50 oranında azaltabilirsiniz.

Kullanılan malzemelerin uzun ömürlü ve kaliteli olmasının yanı sıra, işlevsel olmasıda oldukça önemlidir. Sektörde bir çok kaliteli malzeme temini sağlanabilmektedir. Ancak tek yalıtım uygulaması ile ısı yalıtımının yanı sıra ses ve yangın sorunlarının önüne geçmek her malzeme ile mümkün olmamaktadır.

Ayrıca bazı malzemeler ile yapıların depreme karşı dayanıklılığıda arttırılabilmektedir. Tüm bu özelliklere sahip olması ile öne çıkan en önemli yalıtım malzemelerinin başında YALIBOR gelmektedir. Bor madeninden üretilen ve ısıya karşı dayanıklılığı ile bilinen yalıbor, yapılarınızı yangın ihtimallerinden korurken, ses ve ısı yalıtımını da yüksek performans ile sağlamaktadır. Kansorejen madde bulundurmayan yalıbor yapı malzemelerinin insan sağlığına zararlı hiçbir etkisi yoktur.

Yüksek maliyetler ile yaptırılan mantolama işlemlerinden alınan düşük verim, müşterileri tatmin etmemekte ve ek önlemler almaya yönlendirmektedir. Oysa yalıbor seçilerek yapılan yalıtım işlemlerinde her soruna tek bir uygulama ile çözülebilmektedir.

Yalıbor, ilerleyen süreçlerde çıkacak sorunların önüne geçmesi ve ek maliyete sebebiyet verecek durumları engellemesi ile yapılabilecek en doğru seçimdir.

Müşteriler ısı, ses ya da yangın yalıtımlarından birini seçtiğinde tüm bunların yanı sıra rutubet, nem ve haşerelenme risklerine karşı da önlemini almış olur. Bu hizmet ile tek pakette tüm korumalar sağlanmaktadır.

Uzun vadede düşünüldüğünde, ömürlük kullanımı ve tüm sorunlara çözüm getirmesi ile Yalıbor sistemlerini tercih etmek en ekonomik yöntem olmaktadır.

Konforlu yaşam şartlarını yerine getirirken, cebinize de dost olan Yalıbor, doğru uygulandığında, yüksek müşteri memnuniyeti dönüşleri sağlamaktadır. En ufak hava boşluğuna dahi yer bırakmadan yapılan yalıbor uygulamaları, büyük oranda ses kirliliğinin önüne geçmektedir.

Bilindiği üzere yaşam alanlarımızda kullandığımız her türlü mobilya, kumaş ürünler ve beyaz eşyalar gibi birçok eşya yanıcıdır. Günlük yaşantımızda kullandığımız yanıcı maddeler ve yangının yegane ihtiyacı olan ve havada bulunan oksijen düşünüldüğünde her an yangına maruz kalma olasılığı hiç de uzak bir ihtimal değildir. Yangından korunmak adına alınan önlemler kapsamında hemen herkesin aklına yangın söndürme sistemleri ve duman dedöktörleri gelir. Ancak bunlar yangın esnasında devreye girmektedir. Yalıbor yalıtımı ile yangın risklerinin başlamadan önüne geçilmiş olur.

Bursa Yalıbor yapı malzemelerinde bulunan bor mineralleri, kimyasal yapısı ile haşere ve ahşap yiyen termitleri uzaklaştırmaktadır. Bu özelliği ve ısı yalıtımının yanı sıra yangın geciktirici özelliği ile birlikte Bursa Yalıbor, yapılarınızın daha yaşanılabilir, eşsiz ve dayanıklı olmasını sağlar.

Daha güvenli, insan sağlığına zararlı hiçbir etkisi olmayan ve tek uygulama ile ısı, ses ve yangın yalıtımlarının tümünü sağlayan yalıbor tüm bu nedenler göz önünde bulundurularak tercih edilmelidir.